Werkplaats

Meer over onze werkplaats

Werkplaats

Veda Bikes beschikt over een ruime en professionele werkplaats. Bij ons kunt u terecht voor zowel onderhoud als reparatie, ongeacht het merk van de fiets. Onze monteurs zijn allemaal gediplomeerd en worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van de nieuwste technieken. Ook beschikken wij over de nodige apparatuur voor het meten en herstellen van elektrische fietsen.

Kleine reparaties kunnen vaak gelijk gedaan worden. U drinkt een lekker kopje koffie terwijl wij uw fiets repareren. Denk hierbij aan verlichting reparatie, banden vervangen etc. Voor grotere reparaties kunt u het beste even een afspraak maken door bij ons in de winkel langs te komen of door te bellen.

Wij kunnen ook eerst een prijsopgave voor uw fiets maken en aan de hand daarvan samen met u bepalen wat er aan uw fiets moet gebeuren.

Zomercheck

Lekker fietsen deze zomer? Kom dan eerst langs voor de zomercheck, wij lopen uw fiets dan na en beoordelen wat er moet gebeuren om veilig en zorgeloos te kunnen fietsen tijdens de fijne zomerdagen. In overleg met u voeren we vervolgens het nodige onderhoud uit.

Leenfiets

Wanneer uw fiets door ons gerepareerd worden, krijgt u van ons indien nodig een leenfiets mee. Wanneer u een elektrische fiets heeft, hebben wij ook elektrische leenfietsen beschikbaar. Geef dit wel tijdig door zodat wij er rekening mee kunnen houden! Het gebruik van deze leenfietsen is geheel kosteloos.

  • Gratis haal-en-brengservice
  • Gratis parkeren voor de deur
  • De grootste van midden-Nederland
  • 1500 m2 showroom

Koffiehoek

Bij Vedabikes kunt u altijd terecht voor een lekker kopje koffie of thee. U kunt hier onder andere gebruik van maken wanneer u op een reparatie of uw nieuwe fiets wacht of wanneer u na een aantal proefritten toe bent aan een versnapering.