VEDA BIKES IS DE EXPERT OP HET GEBIED VAN E-BIKES

Bekijk hier onze modellen en lees meer over de grote gemakken en voordelen

VRAGEN?

Bel ons: 0318-631200

Vedabikes beschikt over een ruime en professionele werkplaats. Bij ons kunt u terecht voor zowel onderhoud als reparatie, ongeacht het merk van de fiets. Onze monteurs zijn allemaal gediplomeerd en worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van de nieuwste technieken. Ook beschikken wij over de nodige apparatuur voor het meten en herstellen van elektrische fietsen.

Kleine reparaties kunnen vaak gelijk gedaan worden. U drinkt een lekker kopje koffie terwijl wij uw fiets repareren. Denk hierbij aan verlichting reparatie, banden vervangen etc. Voor grotere reparaties kunt u het beste even een afspraak maken door bij ons in de winkel langs te komen of door te bellen.

Wij kunnen ook eerst een prijsopgave voor uw fiets maken en aan de hand daarvan samen met u bepalen wat er aan uw fiets moet gebeuren.

Winterbeurt:

’s winters is het belangrijk dat uw fiets goed in orde is! Daarom geven wij uw fiets bij vedabikes een gratis wintercheck. Wij lopen uw fiets dan na, en beoordelen wat er moet gebeuren om veilig en lekker door te kunnen fietsen in de winter. In overleg met u voeren we vervolgens dit onderhoud uit.

Ook voor winterbanden kunt u bij ons terecht.

 

Leenfiets:

Wanneer uw fiets door ons gerepareerd worden, krijgt u van ons indien nodig een leenfiets mee. Wanneer u een elektrische fiets heeft, hebben wij ook elektrische leenfietsen beschikbaar. Geef dit wel tijdig door zodat wij er rekening mee kunnen houden! Het gebruik van deze leenfietsen is geheel kosteloos.

images-1

Koffiehoek:

Bij Vedabikes kunt u altijd terecht voor een lekker kopje koffie of thee! U kunt hier onder andere gebruik van maken wanneer u op een reparatie of uw nieuwe fiets wacht of wanneer u na een aantal proefritten toe bent aan een versnapering!

koffiehoek

 

Haal en breng service:

Bij Vedabikes en De Fietsenhal kan uw aankoop bezorgd worden. Wanneer u een fiets bij ons heeft gekocht, bezorgen wij u fiets geheel kosteloos* bij u thuis. Ook bieden wij een haal- en brengservice voor onderhoudsbeurten en reparaties aan uw fiets, ongeacht of deze bij ons of elders is gekocht. Ook hiervoor rekenen wij niets extra’s.

* Voor afstanden meer dan 40 kilometer in overleg

images