Nieuws items

Vakantiesluiting

In week 31 (31 juli t/m 6 augustus) zijn wij in verband met vakantie een week gesloten. Op dinsdag 8 augustus staan we weer voor u klaar.

Reparaties

Heeft u een fiets voor reparatie bij ons staan? U kunt deze dan nog tot en met zaterdag 29-7 bij ons ophalen. Heeft u een afspraak staan voor dinsdag 8-8? Dan kunt u de fiets dezelfde dag vroeg in de ochtend bij ons brengen. Als u het niet erg vindt om de fiets wat langer te missen dan mag de fiets ook voor onze vakantie gebracht worden.

Bestellingen

Plaatst u tussen zaterdag 29-7 (na 15:00) en maandag 7-8 een bestelling via onze website dan wordt de bestelling pas op dinsdag 8-8 aangeboden voor verzending of klaargelegd om af te halen. Bestellingen van onderdelen en accessoires die geplaatst worden tot zaterdag 29-7 voor 15:00 uur worden uiterlijk op zaterdag overgedragen aan PostNL. Het laatste verzendmoment voor fietsen is vrijdag 28-7, de bestelling moet dan voor donderdag 27-7 15:00 uur bij ons binnen zijn.

Onderhoudsbeurten

In augustus draait onze werkplaats niet op volledige bezetting en daarom nemen we in deze maand geen onderhoudsbeurten aan, deze zijn weer in te plannen vanaf september. Heeft u een servicekaart met een beurt voor deze periode? Dan mag deze ook nog na de uiterlijke datum worden ingepland.

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!