Nieuws items

Wij staan weer klaar voor u! Shoppen op afspraak bij Veda Bikes

Vanaf aanstaande woensdag mogen we weer doen wat we het liefst doen, klanten adviseren in onze winkel! Voorlopig is winkelbezoek alleen toegestaan op afspraak, maar het is een mogelijkheid die we met beide handen aanpakken.

Hoe maak ik een afspraak?
Om alles in goede banen te leiden en zicht te houden op de planning kan reserveren alleen telefonisch via 0318-631200. U krijgt dan direct een bevestiging wanneer u kunt komen. Tussen reserveren en shoppen zit minimaal 4 uur.

Met hoeveel personen mag ik komen?
Kom als het kan zoveel mogelijk alleen, als het niet anders kan mag er nog iemand mee. Geef dit alstublieft van te voren aan.

Gelden er nog extra regels?
De gebruikelijk coronamaatregelen gelden nu ook, we houden 1,5 meter afstand, een mondkapje is verplicht en betalingen gaan het liefst zoveel mogelijk contactloos. Een belangrijke aanvullende regel is: kom op tijd voor uw afspraak!

Hoe lang heb ik de tijd in de winkel?
We willen u graag de persoonlijke aandacht geven die u onder normale omstandigheden van ons gewend bent. Daarom reserveren we minimaal drie kwartier per afspraak in onze winkel.

Kan ik alle fietsen uitproberen?
Alle (nieuwe) fietsen die wij op voorraad hebben zijn te vinden op onze website, deze fietsen zijn beschikbaar voor een proefrit. Probeer vooral vooraf al te goed te oriënteren en te kijken wat uw wensen zijn zodat we u in de winkel gericht kunnen helpen. De tweedehands fietsen hebben wij niet allemaal online staan, als u vooraf uw wensen doorgeeft dan kunnen we kijken of we een passende fiets voor u hebben staan.

Kan ik de gekochte fiets meteen meenemen?
In veel gevallen kunt u dezelfde dag nog over uw nieuwe fiets beschikken, en in sommige gevallen kunt u zelfs direct met uw nieuwe aanwinst de winkel uit!

Heeft u nog meer vragen?
Voor een snel antwoord kunt u dan het beste even bellen met ons.

Tot ziens in onze winkel!