VEDA BIKES IS DE EXPERT OP HET GEBIED VAN E-BIKES

Bekijk hier onze modellen en lees meer over de grote gemakken en voordelen

VRAGEN?

Bel ons: 0318-631200

Service

– gratis eerste servicebeurt bij aanschaf van een nieuwe fiets.Tweede en derde servicebeurt tegen gereduceerd tarief!
– werkplaats met gediplomeerde monteurs.
– indien nodig een leenfiets als vervangend vervoer.
– groot assortiment onderdelen voor uw reparatiefiets.
– snelservice: kleine reparaties klaar terwijl u wacht!

Gratis haal- en brengservice

Naast het afleveren van uw nieuwe fiets hebben wij ook een haal- en brengservice voor onderhoudsbeurten en reparaties aan uw fiets. Voor fietsen die bij ons gekocht zijn is dit gratis. Afhankelijk van de werkzaamheden bieden we deze gratis service ook voor fietsen die elders zijn gekocht (afstanden boven 30 kilometer in overleg).

Zadel omruilgarantie

Een goed zadel is belangrijk. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om bij aanschaf van een nieuwe fiets het zadel wat erop zit enkele weken te testen. Een nieuw zadel is vaak een kwestie van wennen, maar, wanneer het zadel na enkele weken niet bevalt kunt u gratis een vergelijkbaar zadel uitzoeken. Deze optie geldt ook wanneer u alleen een zadel koopt.

Fietsverzekering

Het is natuurlijk enorm vervelend als u erachter komt dat uw fiets gestolen is. Naast dat het weer tijd en moeite kost om een nieuwe fiets te kopen, kan het ook nog eens een hoop geld kosten wanneer u uw fiets niet hebt verzekerd. Ook hiervoor bieden wij een oplossing, de fietsverzekering. Bij ons kunt u uw fiets 3 jaar lang verzekeren voor het volledige aankoopbedrag. U krijgt tot de laatste dag van deze 3 jaar het volledige aankoopbedrag terug, dus zonder afschrijving. Aan deze verzekering zit wel een eigen risico van €45,- vast.

Fietsverzekering

Het tarief van de fietsverzekering hangt uiteraard samen met de waarde bij de aanschaf van uw fiets. Mocht u meer willen weten, vraag het één van onze medewerkers.

Sleutelservice

Ben u uw fietssleutel verloren? Niks aan de hand. Met het sleutelnummer dat op uw originele reservesleutel staat, kunt u eenvoudig een nieuwe sleutel bestellen. Heeft u helemaal geen sleutel meer? Dan kunt u misschien het sleutelnummer nog terugvinden op de aankoopfaktuur van uw fiets. Wanneer het sleutelnummer nergens meer te vinden is, kunt u altijd nog een nieuw slot kopen. Kom daarvoor naar de winkel of bestel in de webshop.

Via FietsSleutels.nl kunt u een nieuwe sleutel bestellen.