Online kopen en verzending

Online kopen en verzending

Als u een fiets via vedabikes.nl besteld zijn er twee opties voor levering: ophalen in de winkel, of rijklaar bezorging aan huis. Ophalen in de winkel is vanzelfsprekend gratis, voor rijklaar bezorging aan huis bedragen de bezorgkosten €29,95 (met uitzondering van de Waddeneilanden, daar geldt een toeslag van €50,-). Woont u binnen ons servicegebied? Dan is bezorging gratis, in het bestelproces wordt aan de hand van uw postcode de bezorgkosten op €0,- ingesteld.

Hoe snel wordt mijn fiets bezorgd?

Als de fiets uit voorraad geleverd kan worden dan wordt hij rijklaar gemaakt en de volgende werkdag overgedragen aan onze koeriersdienst. Zij nemen contact op voor een passend aflevermoment. In principe wordt de fiets dan binnen 2 werkdagen geleverd.

  • Gratis haal-en-brengservice
  • Gratis parkeren voor de deur
  • De grootste van midden-Nederland
  • 1500 m2 showroom

Fiets retourneren?

Indien de geleverde fiets toch niet aan uw verwachtingen voldoet en u die fiets wilt retourneren, neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op met ons. We gaan dan samen met u kijken naar een passende oplossing. Moet de fiets toch retour? Dan komt de koeriersdienst de fiets weer bij u ophalen, de kosten voor het ophalen van de fiets (€29,95) zijn voor uw eigen rekening (tenzij er een fout is gemaakt van onze kant). U kunt er ook voor kiezen om de fiets zelf bij onze winkel af te leveren. De termijn om een retournering van een fiets aan te vragen is 14 dagen na levering van de fiets. Zodra we de fiets retour ontvangen hebben beoordelen we de fiets op gebruikssporen en zullen we het aankoopbedrag min de transportkosten binnen 5 werkdagen naar u overmaken. Meer weten over ons retourbeleid voor overige webshopartikelen? Kijk dan hier.