Koop een E-bike en win VIP-kaarten voor het NK Wielrennen!

23-05-2019

Misschien ben je vandaag wel op de fiets naar je werk geweest in verband met Fiets naar je Werk Dag. Wil je na vandaag vaker de fiets pakken, maar zie je op tegen tegenwind, de lange route naar je werk of is wellicht je eigen conditie wat achteruitgegaan? Overweeg dan eens een elektrische fiets, zo’n fiets geeft net dat extra duwtje in de rug om vaker op de fiets te gaan. Je bent lekker in beweging zonder dat je met het zweet op je rug aankomt op je werk. Dat is nog eens lekker langs de file rijden!

E-bike testdagen

Het aanbod aan e-bikes is groot en er kan een hoop informatie op je af komen als je je gaat oriënteren voor een model dat bij jou past. Welke motor is het best? Wat voor accu heb ik nodig? Op deze en andere vragen geven we jou graag antwoord tijdens de #IkFiets E-bike testdagen. Deze testdagen vinden plaats in het weekend van 25 en 25 mei en zijn een officieel side-event van het NK Wielrennen dat in juni in Ede wordt gehouden. Koop je tijdens dit weekend een elektrische fiets, dan maak je kans op twee VIP-kaarten voor het NK!

Tip: Sinds deze week in de showroom, de Kreidler Vitality met AEG voorwielmotor. Een mooi instapmodel voor €1449,-!

Kreidler Vitality AEG EasyDrive Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten

Nu in de showroom: de Kreidler Vitality Eco

08-05-2019

Nieuw in de showroom, de Kreidler Vitality Eco. Deze innovatieve elektrische fiets blinkt uit in zijn comfort en de prijs-kwaliteit verhouding. Duitse degelijkheid voor een vriendelijke introductieprijs van €1849,-! De Kreidler Vitality Eco is uitgerust met een AEG...

Lees meer