Kreidler Vitality Eco

Nu in de showroom: de Kreidler Vitality Eco

08-05-2019

Nieuw in de showroom, de Kreidler Vitality Eco. Deze innovatieve elektrische fiets blinkt uit in zijn comfort en de prijs-kwaliteit verhouding. Duitse degelijkheid voor een vriendelijke introductieprijs van €1849,-!

Kreidler Vitality Eco AEG EcoDrive middenmotor

De Kreidler Vitality Eco is uitgerust met een AEG middenmotor. Een middenmotor voelt bij het fietsen heel natuurlijk aan en zorgt voor een fijn trapgevoel afgestemd op de kracht die je zelf op de pedalen zet. Dit komt omdat de motor ondersteuning geeft op de trapas, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een e-bike met een voorwielmotor. Het AEG EcoDrive systeem geeft optimale ondersteuning door middel van vijf ondersteuningsniveaus, van de eco-stand tot de boost-stand voor extra power. Dit maakt deze e-bike bijzonder geschikt voor de actieve fietser. Nog een pluspunt: de AEG motor is zeer stil zodat je heerlijk kunt genieten van de omgeving.

Kreidler Vitality Eco AEG E-bike display

Tijdens het fietsen geeft het grote LCD-scherm alle informatie over de e-bike weer. Info zoals acculading, snelheid en de afgelegde kilometers zijn uitstekend leesbaar op het grote en overzichtelijke scherm. Het display beschikt bovendien ook nog over USB-oplaadoptie voor het opladen van je smartphone.

Kreidler Vitality Eco ProKey systeem

Uniek op deze fiets is de slimme proKey-chiptechnologie voor vergrendeling van het aandrijfsysteem. Deze beveiliging zorgt ervoor dat het aandrijfsysteem van de e-bike alleen te gebruiken is door de transpondersleutel tegen de sensor op het stuur te houden. Bij diefstal kan de elektrische ondersteuning van de fiets dus niet gebruikt worden, deze startonderbreker zorgt voor een extra bescherming tegen diefstal.

Enthousiast geworden over deze fiets? Bezoek onze fietsenwinkel en ervaar deze e-bike zelf tijdens een proefrit!

Bekijk de Kreidler Vitality Eco Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten

Kom naar de Gazelle E-bike testdagen!

25-04-2019

Ben je op zoek naar een elektrische fiets en wil je er eerst een paar testen? Kom dan voor 1 juni naar Vedabikes voor de Gazelle E-bike Testdagen, tijdens deze dagen ontvang je een cadeautje na je...

Lees meer