5 redenen om te gaan fietsen in de herfst

22-10-2019

De blaadjes vallen van de bomen, het weer is onstuimiger, kortom het is herfst! Een jaargetijde dat de fiets vaak in de schuur blijft staan. Ten onrechte vinden wij. Daarom geven we vijf redenen om er lekker op uit te trekken tijdens de herfst.

De natuur is prachtig
Fietsen door het bos is in de herfst misschien nog wel mooier dan in de zomer. De kleuren van bomen in de laagstaande zon, de paddenstoelen die verschijnen tussen de gevallen blaadjes. De natuur heeft iets sprookjesachtigs tijdens de herfst.

Goed voor de gezondheid
Sporten en bewegen in de zomer lukt vaak wel. Het weer is goed en de avonden zijn lang genoeg om na het werk nog even een stukje te gaan fietsen. In het najaar hebben we toch meer de neiging om lekker warm binnen te blijven. Niet doen! Pak op een mooie herfstdag eens de fiets naar het werk, of ga in het weekend erop uit en je zult merken dat je met een voldaan gevoel weer thuiskomt. Heb je gelijk je portie beweging weer gehad.

Minder druk op de routes
Deze is meer voor de mountainbikers onder ons. Je zult merken dat de bekende routes een stuk rustiger zijn dan in de zomer. Een mooi moment om je Strava segmenten aan te scherpen dus!

Najaar = koopjesseizoen
En mocht je nu overtuigd zijn om te gaan fietsen, maar kan je fiets eigenlijk wel een upgrade gebruiken? Dan is dit het seizoen om een koopje te scoren. Met de introductie van de nieuwe collectie worden veel modellen van het afgelopen jaar voor een scherpe prijs aangeboden. Kom daarom snel naar onze winkel voor de opruiming van onze oude collectie, dan ben je straks ook gelijk klaar voor het nieuwe fietsseizoen!

Geen nieuwe fiets? Doe de GRATIS Najaarscheck!
ACTIE: Laat je fiets dit najaar GRATIS* controleren op alle belangrijke punten. Zo weet je zeker dat je tijdens herfst veilig op pad kunt met je fiets. Bel voor een afspraak naar de winkel: 0318 631200

*Extra arbeid voeren wij altijd pas uit na overleg.

Terug naar overzicht