Muc-off

Met Muc-Off ben je verzekerd van een schone en goedlopende fiets. Hoe vies je rit ook is geweest, er is altijd een Muc-Off product die jouw fiets weer laat shinen als nooit tevoren! Met een uitgebreide keuze aan poets en smeermiddelen blijft jouw fiets in topconditie en ben je weer klaar voor de volgende rit.

Muc-Off heeft ook alles om over te stappen op tubeless. Tubeless banden bieden voordeel op het gebied van snelheid, comfort, grip. Daarnaast ben je ook nog eens beter beschermd tegen lekrijden. Doordat er geen onnodige wrijving tussen band en binnenband ontstaat, neemt de rolweerstand aanzienlijk af en wordt deze veel lager dan bij vouwbanden of tubes. Wil je meer weten over tubeless rijden? Of ben je eigenlijk al om maar weet je niet precies hoe je tubeless banden monteert?  Kom dan naar onze winkel, we geven je graag advies en onze monteurs kunnen uiteraard ook de montage voor je uit handen nemen!

Muc-Off producten

Hou je fiets in topconditie door goed onderhoud te plegen. Hier vind je de juiste onderhouds- en reinigingsmiddelen om je fiets gesmeerd te laten lopen en te laten blinken.

  • Gratis haal- en brengservice
  • Gratis parkeren voor de deur
  • De grootste van midden-Nederland
  • 1500 m2 showroom