VEDA BIKES IS DE EXPERT OP HET GEBIED VAN E-BIKES

Bekijk hier onze modellen en lees meer over de grote gemakken en voordelen

VRAGEN?

Bel ons: 0318-631200

Waarom kiezen voor een leasefiets?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor fiets met leaseconstructie. Misschien heeft u niet direct het geld beschikbaar om in een keer een nieuwe fiets te kopen, of u houdt dit liever voor iets anders achter de hand. Maar misschien nog wel belangrijker, als u kiest voor operational lease dan weet u direct waar u aan toe bent. De aanschaf, het onderhoud en de verzekeringen zijn allemaal verwerkt in een vast per maand. Zo kunt u lekker onbezorgd fietsen!

Het uitzoeken van een leasefiets begint met de vraag: mag u via uw werk een fiets van de zaak leasen of gaat u voor private lease? Selecteer een van de mogelijkheden en lees meer over de verschillende leaseconstructies.

Card image cap

Fiets van de zaak

Dankzij de e-bike wordt fietsen steeds populairder. Ook voor langere forensafstanden zijn mensen bereid om de auto te laten staan. Positief, want door meer fietskilometers te maken, zitten medewerkers beter in hun vel en zijn ze minder vaak ziek.

Lees meer

Card image cap

Private lease

Een nieuwe fiets is een flinke investering. Zeker als het om een e-bike of speed-pedelec gaat. Dit maakt leasen zo aantrekkelijk. Een elektrische fiets leasen kan al vanaf een paar tientjes per maand. Dit is inclusief onderhoud, verzekeringen en pechhulp.

Lees meer