DE FIETSENHAL

De Fietsenhal is al jaren een begrip in de regio Ede als het gaat om gebruikte fietsen en overjarige modellen voor een aantrekkelijke prijs. Wij vinden goed advies bij de aanschaf van een gebruikte fiets net zo belangrijk als bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Wij denken uitgebreid met u mee om een fiets uit te zoeken die bij uw wensen past.

Altijd minimaal 200 tweedehands fietsen op voorraad!

Wij hebben een fiets voor ieder budget, u vindt bij ons al een tweedehands stadsfiets vanaf €195,-. Al onze gebruikte fietsen worden door onze gediplomeerde monteurs vakkundig rijklaar gemaakt in onze werkplaats. Heeft u liever een nieuwe fiets voor een scherpe prijs? Kijk dan eens naar onze outlet modellen. Dit zijn vaak fietsen waarvan al een nieuwer model is verschenen. Deze fietsen gaan weg met hoge korting maar u profiteert wel van alle voordelen van een nieuwe fiets. Zo hebben overjarige fietsen gewoon volledige fabrieksgarantie en als u bij ons in de winkel koopt, zorgen wij voor een gratis eerste servicebeurt!

  • Gratis haal- en brengservice
  • Gratis parkeren voor de deur
  • De grootste van midden-Nederland
  • 1500 m2 showroom

BOVAG Garantie

Wij zijn een BOVAG-bedrijf, dit betekent dat u ook bij de aanschaf van een tweedehands fiets profiteert van gegarandeerde kwaliteit en uitgebreid advies. Kiest u voor een fiets vanaf €250,- dan kunt u rekenen op 6 maanden aankoopgarantie. Bekijk hier de voorwaarden van de BOVAG-garantie.

Kijk hier voor het aanbod tweedehands fietsen.